Selamat Datang kepada Para Pencinta Dunia Arnab

Blog ini masih dalam proses penambahbaikan, segala kepincangan maklumat & gambar-gambar, sila beri tunjuk ajar..tenkiu

Ahad, 11 September 2011

Salam Lebaran

Salam lebaran dan salam merdeka utk semua~ Ni betul2 lama da tak update hehe.. Buat masa ni stok arnab utk dijual pun da takde, kasi rehat dulu, nak kawin2kan dulu mane yg patut..insyaAllah da ade hasilnye nanti akan segera di-update utk dijual. So kat sini nak dimaklumkan pd semua yg semua gambar2 arnab yg masih ade kt blog ni esspecially yg bertitle 'FOR SALE' tu actually semuanya da takde, da disapu licin dijual hehe so harap bersabar menanti stok2 baru k.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan